Sportivii sustin proiectul "Stop abuzului de alcool"- Loredana Dinu si Catalin Safta


  

  Sportiva Loredana Dinu, cea care a reusit sa faca performanta la cel mai inalt nivel avand in palmares medalii de la toate competitiile importante de scrima si care in vara a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio alaturi de colegele sale din echipa Romaniei, si-a dorit sa sprijine proiectul nostru "Stop abuzului de alcool". 
  Motivatia- consumul de alcool are un efect nociv asupra unor multitudini de sisteme din corpul uman provocand crampe musculare, durere si pierderea perceptiei, iar din punct de vedere neuro-motoriu afecteaza echilibrul, timpul de reactie, cautarea vizuala, recunoasterea, memoria, acuratetea abilitatilor motorii care uneori sunt legate de tulburari de somn.
   Sportiva din Banie si-a propus acum sa-si incruciseze spada ca un erou din filmele de gen pentru un scop nobil, numai ca adversarul sau de aceasta data este abuzul de alcool. Scenariul, peripetiile, actiunea, dusmanul si suspansul le puteti urmari pe scurt intr-un clip.






  

    Catalin Safta, antrenor-manager la clubul Katamis si "Fabrica de dans", arbitru de dans sportiv, si-a focusat viata intr-un singur scop- perfectionarea in dans. 
   Pentru a atinge performanta imprima copiilor si tinerilor pe care ii indruma dorinta de a fi mai buni, de a fi perfecti. Astazi el este bucuros sa se poata implica activ in promovarea proiectului "Stop abuzului de alcool" incurajand craiovenii sa participe activ la dezvoltarea orasului prin activitati socio-culturale si oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber - ocazia de a face miscare intr-un mod placut alaturi de prieteni, prin dans..




           
  Daca vrei sa fii la curent cu activitatile din cadrul proiectului acceseaza site-ul acestuia- stopabuzuluidealcool.ro si pagina de Facebook- Stop abuzului de alcool.
    Nu uita sa descarci aplicatia pentru Android- "Abuz alcool!"



Etichete: , , , ,