Nu irosi sansa de a te indragosti de tenul tau!



  Ma uit in oglinda de-o jumatate de ora. Exersez strambaturi cautand sa-mi ghicesc viitorul. Vreau sa devin doctor in frumusete si  cercetez sa vad daca dorinta mi se va implini.
  Mi-a spus bunica ca fata este o harta a personalitatii, pe ea se pot vedea experientele din trecut si viitorul potential, plus ce se intampla in corp si in minte.  Mi-a mai spus ca  fata este o proiectie exterioara a sinelui interior si reflecta intreaga lume emotionala, dar n-am inteles mare lucru, ma gandeam numai cum sa citesc o astfel de harta. Daca am reusit sa invat alfabetul nu ar trebui sa fie prea greu, fata este cat o pagina a abecedarului, dar cine sa ma invete literele ei? Bunica ma farmeca povestindu-mi ca literele fetei sunt muntii si raurile care o incretesc. Muntii sunt trasaturile dure, osoase si raurile sunt ridurile.
  Cu degetele mici si indesate pipai intrigata ridurile de pe fata bunicii.
  - Dar raurile tale bunico de unde vin?
Nu irosi sansa de a te indragosti de tenul tau!  - Fiecare rau are o poveste unica, unii urasc ridurile, dar de fapt ele sunt fascinante, dau indicii despre cat de des zambesti, cat de nerabdator esti sau cat de trista a fost viata ta.  Ridurile arata ca ai trait o viata plina, inseamna ca ai invatat lectii valoroase, care te-au schimbat. Fiecare rid este o amintire de nepretuit. Uite il vezi pe acesta? Il am din ziua in care te-ai nascut, am zambit asa de tare ca n-a mai vrut sa plece de la mine.
 - Dar eu nu vreau sa am riduri si nici tu! De aia vreau sa ma fac doctor in frumusete, am sa gasesc secretul frumusetii, o crema fermecata care va sterge raurile, si cele bune si cele rele. 
  Cu acest gand in minte am plecat la baie, sa fac o magie. Trag scaunelul si incep sa cotrobai in dulapul cu medicamente. Stiu care sunt vitaminele, le pisez frumos, adaug niste crema, cateva picaturi din parfumul mamei si gata magia.
 Maine imi voi lansa magia la scoala, in fata colegilor si a doamnei invatatoare, dar pana atunci ma duc la bunica sa o intineresc.
 Asa ne-a gasit mama, care a ridicat o spranceana spre bunica ca apoi s-o pufneasca rasul. Pe urma a venit cu cateva cosmetice Gerovital, prima gama anti-age din lume, pe care i le-a daruit bunicii.
- Uite mama ti-am spus ca ai nevoie de ele, dar nu ai vrut sa ma crezi, macar de acum incolo incearca sa le folosesti in mod constant, uite ti-au aparut cateva riduri "laba gastei"  la ochi.
- Ce-i aia "laba gastei", ma aud eu spunand?
Bunica imi spune molcom:
- Sunt liniile din jurul ochilor, se formeaza zambind si razand, chinezii le spun "linii de bucurie".
- Ce ai mai ras la viata ta, bunico!
- Daca nu te ingrijesti, mama, acele "linii de bucurie" se vor transforma in "linii de tristete", ca apoi sa devina "linii de durere". Romanca noastra, Prof. Dr. Ana Aslan, pioniera gerontologiei mondiale a gasit secretul frumusetii inca din 1967 si l-a incredintat companiei Farmec. Datorita ei pot eu astazi sa ma laud ca arat mai tanara si la fel poti ramane si tu, mama. De astazi vei putea rade linistita, au grija de tine  aceste produse romanesti de calitate.


Orice varsta are farmecul sau!


    Au trecut anii, eu am crescut, dar  bunica tot frumoasa este. Timpul a trecut peste ea cu mila, i-a lasat doar cateva rauri, pietre de hotar de-a lungul cursului unei vieti pline. Trecand pe la ea zilele trecute am intrebat-o:
- Bunico, arati fantastic, ai gasit fantana tineretii?
- Nu Pui, specialistii Gerovital mi-au furnizat produse care se apropie de acest vis. Folosesc de ani buni produsele Farmec, iar acum preferatele mele sunt cele din gama Gerovital H3 Derma+prima linie de produse dermatocosmetice romanesti.  M-am intrebat cine vrea sa arate vechi si urat? Eu in niciun caz, mai ales in aceasta societate obsedata de frumusete, unde ridurile sunt percepute ca ceva nenatural. Responsabilitatea mea este sa imbatranesc cu gratie si cu cat mai putine riduri. Uite, acum am o schema de de intretinere a tenului, folosesc aceste produse hipoalergenice, fara parabeni, coloranti, testate sub control dermatologic:
- fluid de curatare si demachiere fata si ochi;
Rezultate studii crema antirid contur ochi , crema antirid si fermitate
- apa micelara;
- crema antirid contur ochi;
crema antirid si fermitate
si le sporesc eficacitatea cu Activatorul Antirid.
  Stiu ca magazinele sunt pline cu produse cosmetice care-ti promit tineretea vesnica, dar putine pot livra ceea ce s-au angajat. Si mai putine produse raman populare peste ani la fel ca cele de la Farmec, societatea de azi are obsesia perfectiunii si in aceasta cautare incearca orice produs nou. Dupa cum stii, brandul Gerovital a obtinut locul I in top "100 cele mai puternice branduri romanesti", este o emblema a frumusetii romanesti de aproape 50 de ani.
Crema antirid contur ochi  Pentru acei cativa care vad dincolo de limitele acestei  lumi, gandul de a avea riduri nu este infricosator, dar Farmec mi-a dat sansa de a ma indragosti din nou de tenul meu si nu vreau s-o ratez. Mi-am alcatuit o rutina zilnica de curatare, tonifiere, hidratare a tenului si sunt consecventa ei. Vezi, datorita cremei antirid contur ochi, in timp aproape mi-au disparut cearcanele, s-au diminuat ridurile profunde, ridurile de expresie si am prevenit aparitia altora. O aplic dimineata si seara, masand usor cu miscari circulare, pana se absoarbe. Uite zona de sub ochi este mai luminoasa, mai hidratata, mai ferma. Este o crema foarte buna, intra repede in piele si aceasta ramane catifelata. De raportul calitate- pret ce sa mai spun, este excelent!
  Mai tii minte crema fermecata pe care mi-ai facut-o acum cativa ani? Ai intuit atunci cateva din ingredientele care se regasesc in aceaste produse dermatocosmetice: vitaminele A, E, care sunt puternici antioxidanti si untul de Shea. Ai fi putut sa patentezi crema ta fermecata, ai avut inspiratie. Si acum imi aduc aminte cum te-am gasit dupa ore, spoita pana la urechi cu crema minune si turuiai in fata colegelor explicand beneficiile ei. Cand te-am intrebat ce faci mi-ai spus ca-ti lansezi crema fermecata. Mai pe seara am primit un telefon de multumire de la doamna invatatoare care aprecia intentia si cadoul ingenios.
  Astazi iti fac eu un cadou, acest activator antirid Gerovital H3 Derma+ pe care il poti folosi la aplicarea cremei antirid contur ochi. De fapt poate fi folosit cu orice crema din gama Gerovital H3 Derma+, ajutand la curatarea porilor, imbunatatirea circulatiei si patrunderea in profunzime a ingredientelor active.
 Crema antirid si fermitate nu o poti inca folosi pentru ca se adreseaza femeilor cu pielea imbatranita, peste 45 de ani, dar sa o ai in vedere pentru mai tarziu. E prima crema care imi atenueaza ridurile si in acelasi timp imi curata fata de pete. Prima data nu am fost prea incantata de ea fiindca mi s-a parut ca este prea uscata, dar dupa doua zile am declarat ca mi se potriveste perfect, nu imi incarca tenul absolut deloc. In fiecare an, vara, ma umplu de pete de la soare, ba chiar imi apar cateva puncte negre, dar uite anul acesta n-a mai fost asa. Crema antirid si fermitate m-a protejat si nu mi-a aparut nicio pata, iar porii nu mai sunt asa vizibili.
Orice varsta are farmecul ei!
  Fie ca e vorba de pete, de modificari de culoare, pori vizibili sau piele uscata si imbatranita, Gerovital iti ofera gama Gerovital H3 Derma+, o gama extrem de eficienta, care linisteste, hraneste, tonifica si alina pielea pentru a-ti darui tenul cu aspectul cel mai bun. In fiecare produs este incorporata o formula stiintifica, un amestec complex de ingrediente dar si multa dragoste si pasiune.
  Gama Gerovital H3 Derma+ iti da sansa de a te indragosti de tenul tau si a-i descoperi frumusetea, nu o irosi!


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2016.

Etichete: , , , , , , ,