Un must have al verii - Sandale gladiator



  Un must have al anotimpului il constituie sandalele gladiator. Renasterea acestor sandale da un aer neoclasic acestei veri ce incepe peste doua zile si faptul ca sunt confortabile, versatile, aratand bine pe picior sunt cateva dintre atuurile lor. Deja vremea s-a incalzit si deja porti sandale, dar daca vrei sa arati  ca o amazoana sau ca o zeita numai aceste sandale te pot ajuta. Eu am luat asa ceva din Grecia, erau handmade, dar in magazinele mari nu le-am vazut. Sunt un tip de baza si utilitar de incaltaminte legata de picior, cu barete care se incruciseaza peste glezna sau chiar urca pe gamba, iar Sheinside le are incluse in noua colectie. Sunt cunoscute pentru talpile lor plate si bretelelor subtiri, dar Sheinside le-a reinventat in mai multe stiluri si din materiale diferite, fiind astfel perfecte pentru garderoba ta.
                                   Pot fi cu toc sau fara, scurte sau inalte, de diferite culori, 
dar iti expun picioarele si au puteri extraordinare de transformare intr-o Xena cu un look greco-boy sau iti confera un statut de zeita greaca.
   Eu optez pentru cele fara toc si inalte acoperind gamba pentru activitatea din timpul zilei si cele cu toc pentru serile speciale. 
   Alege-ti pana pe 02.06 perechea sau perechile dorite si vei avea o reducere de 31% pentru cumparaturi de peste 45$ cu ajutorul codului: she31 sau 34% pentru cumparaturi de peste 95$ cu ajutorul codului she34.

Be Your Piece Of Sunshine!

Summer Must-haves Sale!

Hot Styles For Hot Summer!

Spend $45 Take 31% OFF     Code: she31

Spend $95 Take 34% OFF     Code: she34

Ends: June/2


Etichete: , , , , ,