Fericire, farmec si mandrie


   A fost acum cativa ani  o tufa joasa de afin ce crestea intr-o padure de conifere, la umbra unui brad falnic. Bradul era  batran si intelept, iar atunci cand afinul a devenit tatal a doua fete, bradul a fost cel care le-a nasit. Fetele au fost daruite de catre nas cu nume frumoase de origine greceasca: Anthos (Floare) si Kyanose( Albastra) iar de catre ursitoare cu multa frumusete si inteligenta. Doar o batrana ce nu fusese invitata, statea intr-un colt si tot bombanea suparata, spunand ceva nedeslusit. 

   De cum au crescut de-o schioapa bradul le-a invatat sa scrie si sa citeasca, iar progresul studiilor lor a adus  fericirea si a fost mereu masura mandriei bradului. Dupa un scurt timp, inteligenta lor de tip analitic a reusit s-o depaseasca pe cea a bradului si de acolo de unde s-a oprit el si-au facut in continuare treaba cartile, cunostiintele acumulate dand un nou sens vietii fetelor. 

  Mandria bradului de a le fi mentor le-a fost impuls spre rezultate de exceptie, inspirandu-le virtutea de a gandi si de a se comporta bine si nu a fost un pacat pana cand nu s-a transformat in adulatie, devenind o forta destabilizatoare.

  Acum au inceput sa iasa la iveala semnele unei mari bucurii si a unei mari tristeti, care ambele cu timpul s-au generalizat. Pe cand Kyanose a cunoscut o alta aspiratie decat pe aceea de a fi frumoasa, avand inoculata speranta ca ar putea transforma stiinta de carte intr-o arma contra timpului; Anthea, chiar daca avea o vitalitate excelenta, un puternic simt practic si o creativitate vie dovedita prin diversitate si detalii, pacatuia prin faptul ca era prea increzatoare in frumusetea sau.
  Anthea s-a transformat in fructul amar al mandriei bradului, fiind infumurata si de o cutezanta nesabuita ce a scapat de sub control si a generat supraevaluarea sinelui, narcisismul si egocentrismul. A ajuns-o blestemul avalansei de tanci rasfatati si narcisisti pe care se pare il pusese batrana.

  Timpul a trecut, fetele au crescut, fericirea uneia era data de potolirea setei de cunostiinte citind si instruindu-se, iar a celalaltei de impodobirea si aranjarea in oglinda, una fiind sinonimul pozitiv al mandriei: respectul de sine, constientizarea propriei valori, demnitatea, iar cealalta sinonimul negativ: aroganta, vanitatea, ingamfarea, orgoliul.

  Kyanose fiind manata de un puternic sentiment de daruire si chiar de sacrificiu, a dispus mereu de munca si creativitatea ei in folosul altora, iar atunci cand batranul brad a fost napadit de bolile batranetii, ea l-a ajutat preparand tincturi din frunze de afin, cu care i-a tratat afectiunile.  Atunci i-a venit ideea de a aprofunda studiul plantelor si de a le utiliza in scopuri terapeutice, observand ca ele contin numeroase substante benefice pentru sanatate.  A decis ca e timpul sa inlocuiasca padurea natala cu un laborator de cercetare.
    Astfel a ajuns la Farmec, unde s-a dezvoltat baza unei relatii speciale, compania i-a acordat atentia cuvenita si datorita proprietatilor sale miraculoase, au dezvoltat impreuna o gama de produse inovatoare ce trateaza tenul facand multe femei fericite.
  Kyanose si-a implinit idealul  de a aduce fericire, transformand stiinta de carte intr-o arma contra timpului si gasind tineretea fara batranete.
  Acum  ea straluceste de mandrie si cu mult farmec pe ambalajul produselor pentru ingrijirea tenului si corpului Gerovital Happiness Afine pentru ten gras/mixt.

 Fructele aduc un miracol de sanatate in viata noastra, iar noi trebui sa le pretuim cum se cuvine, atat in dieta precum cat si in folosirea externa.
   Sucul din afine este o sursa bogata de vitamina C, bioflavonoide si anthocinina. Vitamina C este un puternic antioxidant ce ajuta la incetinirea procesului natural de imbatranire, astfel ca liniile fine si cele de expresie vor fi mai putin accentuate si astfel se va pastra aspectul tonifiat al pielii.  Datorita efectului astringent al acestui extract organic scade intensitatea secretiilor de sebum, se modifica Ph-ul pielii si se stopeaza inmultirea microbilor.

    Aceasta gama fermecatoare pe baza de extract de afine, este ideala tenului meu mixt ce este predispus la imperfectiuni minore, datorita productiei excesive de sebum, ce nu-mi lasa pielea sa respire. Imi curat tenul dimineata si seara cu Gelul spumant ce contine granule exfoliante ce-mi asigura o curatare in profunzime, facand totodata si o micro-exfoliere, apoi il tonific si il hidratez cu Crema matifianta ce contine Sebaryl® care reglează secreţia sebumului si minimizeaza porii lasandu-l fericit si revigorat.
  Folosesc Serul antiimperfectiuni cu efect de iluminare pentru a-i da stralucire tenului si noutatea absoluta a gamei crema “Color Control” (CC). Datorita pigmentilor naturali si al extractului de afine CC cream imi ajuta tenul pentru a avea un aspect perfect natural, estompandu-mi imperfectiunile si eliminand urmele de oboseala.  Totodata imi hidrateaza tenul datorita Aquaxylulului si mi-l protejeaza impotriva agresiunii factorilor externi, avand un aspect fermecator si proaspat mereu. Aroma fericirii tenului meu este cea de afine.

 Noua linie de produse Gerovital Happiness este destinata persoanelor cu varste de peste 16 ani, dar si femeilor mature, pentru o ingrijire de baza in care vedete sunt fructele: caise pentru ten uscatzmeura pentru ten normalafine pentru ten mixt. Toate aceste trei subgame contin produse ce sunt fara parabeni, iar parfumurile sunt hipoalergenice.

   Fericirea mea e data de faptul ca sunt romanca, ca si aceasta companie, care din iubire de semeni a revendicat potentialul latent al fructelor si plantelor autohtone,  spre a le darui femeilor tineretea fara batranete; si daca doar o farama din aceasta speranta a dat roade, ma mandresc si eu putin cu fructul acesta.
                                                              Sunt mandra de tine, Farmec!



Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2015.

Etichete: , , , ,