Treceri cu Farmec prin viata

     Oracolul nostru din Galati, Prof. Dr.Ana Aslan preoteasa a zeilor Gerontologiei si Geriatriei,  a facut acum peste 45 de ani o profetie: va darui lumii intregi tinerea vesnica.
      Ca si oracolul din Delphi a  avut in prim-plan  dictonul: "Cunoaste-te pe tine insuti", adevar fundamental ce trebuie asumat ca regula minima de fiecare om, astfel el fiind definit in mijlocul intregii creatii. 
    Ea a obsevat ca dupa o varsta indiferent cata apa bea din izvorul Castaliei si oricate frunze de laur ar mesteca, pielea sa sufera modificari si a decis sa ia atitudine. A evidentiat importanta novocainei in ameliorarea tulburarilor distrofice legate de varsta si  a inventat in  1952 vitamina H3 Gerovital, care are la baza novocaina, un anestezic folosit in bolile batranetii. A urmat in 1961 inventarea Aslavitalului care contine pe langa procaina si un factor activator si antieterogen. 
    Aceasta este povestea brandului românesc, poveste inceputa in 1967, atunci când Prof. Dr. Ana Aslan, pionier al gerontologiei medicale mondiale, a incredintat formula Gerovital H3 companiei Farmec, pentru a fi unicul producător al cosmeticelor care vor face istorie. Au folosit aceste produse din prima gamă anti-age din lume,  numeroase celebritati: J. F. Kennedy, I. B. Tito, Pablo Neruda, Charlie Chaplin, Salvador Dali, Indira Gandhi, Charles de Gaulle, Nikita Hruşciov, Aristotel Onasis, Marlene Dietrich si celebritatile mele: mama si bunica.



    Acestor produse la noi in casa mama le zicea Gerovital Doctor în Frumusețe si pe atunci nu se inventasera injectiile cu botox, operatii estetice, liposuctii si alte minunatii unde doctorii se joaca de-a laserul mai ceva decat in razboiul stelelor. Cumparau produse simple fara a avea grija amortizarii investitiei si fara iluzia unei viitoare nespuse fericiri, in care sa faca sa paleasca prin comparatie pe insasi Venus din Milo. Sa nu ma intelegeti gresit, exista doua feluri de simplitate; una saraca , cealalta bogata. Eu ma refer la cea de-a doua, cea izvorata din cautare, din reflectie  si dintr-o practica impartasita. Despre ea spunea Leonardo da Vinci ca este "supremul rafinament" si la ajutorul sau au recurs generatii de femei.
     Si eu azi ma bazez pe aceste produse simple a caror eficacitate a fost deja dovedita prin ani de frumusete.  Eu sunt un om ca o sfera, care are ca centru mintea si cercul este pielea. Energia-mi  porneste din centru spre periferie hranind, vindecand, curatand, sau cateodata aducand la suprafata, adica la nivelul pielii, toate toxinele din interior. Odata am fost o sfera completa, radiind de perfectiune, dar cu anii ma confrunt cu imperfectiuni mai mici sau mai mari. 


         Capacitatea tenului de a se hidrata singur imi este minimizata  de actiunea mediului extern, de stres, de varsta sau chiar cateodata de regimul alimentar. Vara iubesc soarele si bronzul, dar spre finalul verii tenul este deshidratat din cauza caldurii, vantului, apei marii, expunerii la soare. Tabacita de atata soare, pielea capata culoare, dar isi pierde din suplete, porii se largesc, apar riduri. Iarna vine cu alte probleme specifice anotimpului, deoarece nu este nici pe departe un anotimp balnd cu pielea din cauza vantului rece ce-mi usuca epiderma.  Aspectul meu are de suferit. pielea devine rugoasa si predispusa la aparitia de linii fine si riduri premature, asa ca am nevoie de o solutie pentru echilibrarea  nivelului de hidratare a pielii pe tot parcursul anului si cui sa-i cer ajutorul decat lui Gerovital, Doctor in frumusete
   Aceste produse dermocosmetice  reprezinta garanția inovatiei si a calitatii, iar noile produse din gama Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan certifica clinic eficienta produselor. Lor le cer eu ajutorul in tratarea tenului meu deshidratat si pentru a evita formarea ridurilor inainte de vreme, am asteptari mari, dar pe masura certificarilor si atator diplome de excelenta.
 Ideale tenului meu sunt urmatoarele produse:
-   Crema Activ Hidratanta 24H Gerovital care este gandita pentru o piele deficitara ca a mea in lipide si apa, ea refacand bariera hidrolipidica si  compensand deficitul de hidratare in profunzime a pielii uscate, in acelasi timp  stimuland si capacitatea celulelor de a retine apa;
-   Crema-Masca care are un continut ridicat de substante nutritive și emoliente, ce refac filmul hidro lipidic protector al pielii;
-    Fluidul de Curatare si Demachiere  ce asociaza substantelor emoliente blande o actiune calmanta fiind perfect pentru curătarea tenului sensibil.
   

    Desi nu am vorbit decat despre mine si tenul meu, la noi in familie toata lumea foloseste aceste produse in functie de necesitatile si nevoile sale. Fata mea foloseste Crema Antiacneica pentru ameliorarea simptomatologiei acneii juvenile, deoarece are probleme de inerente tuturor adolescentilor,  iar sotul foloseste Samponul Antimatreata. Prietenele mele de asemeanea au produse favorite si de multe ori ne intalnim sa vorbim despre ele atat offline cat si online pe contul de Facebook al companiei Farmec.
    Nu-mi ramane decat sa felicit acest Superbrand de sorginte mioritica si sa-i urez:

La multi ani !




Cu acest articol particip la SuperBlog 2014!

Etichete: , , , , ,